En hverdag i balance

Tina Balling Nissen

Trygheden og fortroligheden er vigtig i et forløb hos mig.

Det er afgørende, at du føler dig tryg hos mig, samt at fortroligheden er i top. Jeg følger bestemte gennemprøvede processer og fremgangsmåder for at sikre, at du får en god oplevelse og bliver hjulpet videre.
stresscoaching

Hej. Jeg hedder Tina

Jeg hjælper mennesker med at finde deres fokus i livet.

Er stress et negativt ord?

Masterstresscoach, Master mindfulness- og meditationsinstruktør, Lifecoach – og ramt af livet

Ofte er det, vi rammes eller udfordres af i livet, med til at hjælpe os til at turde træffe et nyt valg. Det er også sket for mig, selvom det har taget lang tid og krævet mod. Jeg bruger læringen i min egen livserfaring sammen med mine faglige kompetencer.

Min passion er at hjælpe mennesker, der rammes af stress eller anden belastning i livet, til at få en hverdag i balance igen. Hjælpe mennesker med at finde deres fokus i livet. Få modet til at gøre det, de har lyst til – og stå ved det.

Jeg blev selv ramt af stress. Jeg havde fuld fart på – drev virksomhed og troede, at jeg magtede det hele. Jeg modtog en iværksætterpris og blev brugt som rollemodel for kvindelige iværksættere. Samtidig var jeg en del af tiden alene med min dengang lille søn. Hele mit liv kørte så hurtigt, at jeg slet ikke selv følte, at jeg var en del af det. Det liv i balance, jeg havde opbygget, blev sat over styr. Jeg ignorerede alle de ellers kendte faresignaler. Glemte at mærke efter med det resultat at kroppen sagde fra, og jeg fik en forbigående blodprop i hjernen. Jeg brugte lang tid på at arbejde med min stolthed, mine værdier og mit mod. Det blev starten på et nyt fokus i livet.

I mange år, inden jeg blev ramt af stress, var meditation en fast del af min hverdag. Jeg mediterede dagligt, gik på meditationshold hver uge og var på retreats. Jeg har rejst en del i Indien både arbejdsrelateret og med henblik på personlig udvikling og meditation.

"

Stress, er det et negativt ord – eller?

Jeg havde i lang tid svært ved at affinde mig med ordet ”stress”. Det lyder og virker negativt. En belastningsreaktion kan være et andet udtryk. Når vi søger væk fra noget, skal vi huske at fokusere på det, vi søger hen imod. Så når vi taler om stresssymptomer eller stresssignaler, vælger jeg også at se dem som et udtryk for kropssignaler. Kropssignaler er vigtige at lytte til og blive fortrolige med, da de styrer dig, din krop og dine tanker. Nogle gange er vi nødt til at se det, vi frygter i øjnene for at overvinde det. Derfor har jeg efter lang tid affundet mig med ordet ”stress” eller “belastning” og er blevet god til at forholde mig til det. Bruge det til at lytte til mine kropssignaler, kigge indad og være med alt det, jeg er.  Leve mit liv, som jeg har lyst til.

Søgen efter ny viden og erfaring

Jeg er altid nysgerrig efter mere viden indenfor områderne stress, mindfulness, personlig udvikling og søgen efter livet i balance, for hele tiden at udvikle mig og være opdateret. Derfor henter jeg løbende inspiration på bl.a. kurser og foredrag.

Faglige kompetencer:

N

Master stresscoach hos Forebyg Stress

N

Master mindfulness- og meditationsinstruktør hos Heinrich Birk Johansen

N

Lifecoach hos Manning Inspire

N

Businesscoach hos Manning Inspire

N

NLP Coach

N

Ressource-coach

N

Autorisation i Persolog - DISK

N

Øvrige mindfulness og meditationskurser

N

Stresskonsulent

N

Mange års erhvervserfaring i det private erhvervsliv

N

Mange års erfaring i mindfulness og meditation

Samarbejdspartnere:

Forebygstress.dk  – Bjarne Toftegård